top of page

Kussens met geheimen.

Kussens met geheimen.
Wooninspiratie op een 10 meter scheepje. Kussens met geheimen!
Wonen op een scheepje van 10 meter is wat krap, zeg maar gerust piepklein. Ruimte is goud waard, en net als iedereen met een tiny boot of huis moet je creatief denken met opbergen. Neem nou kasten. Ik heb 1 kast, maar die zit al bomvol met een anker, een stofzuiger, een wetsuit, gereedschap en al die andere "moetjes". Kleding erbij proppen? Stress gegarandeerd, je wilt altijd dat onderste t shirt.


Een geniaal idee.
Totdat ik een geniale ingeving had tijdens het opnieuw bekleden van de kussens.
Ik had een heleboel restjes stof... en toen dacht ik: hé, waarom geen extra kussens maken? Maar dan wel met een geheimpje: verstopte opbergruimte! Sokken, ondergoed, beddengoed, extra dekentjes, sjaaltjes, handdoeken - allemaal netjes verdwenen in die kussens. Dubbel score!

Ten eerste: Heb ik weer ruimte in de kast.
Ten tweede: Het ziet er gezellig uit.

Zo zie je maar, met een beetje creativiteit en handigheid kom je een heel eind in een piepklein schip of huisje.
En natuurlijk minimaliseren hè? Bewaar alleen wat je echt nodig hebt, want opruimen scheelt een hoop ruimte (en stress!).

Ik ben heel benieuwd wat je van mijn idee vind.
En ik ben benieuwd naar jouw ideeen voor kleine woonruimtes. Laat je het me weten?


コメント


Berichten

Recente berichten

zoekwoorden

bottom of page