de middelen

De middelen

Restauratie kost veel tijd en geld. Geld wat wij niet hebben. We hebben wel veel kennis en ervaring en tijd. En ook niet onbelangrijk we hebben er veel zin in.

Onze bedoeling is fondsen te werven, eventueel subsidie aan te vragen, giften te accepteren in de vorm van geld en/of materiaal, sponsoren te zoeken,

-Fondsen werven; aanschrijven van bedrijven en particulieren en deze op de hoogte brengen van onze plannen.

-subsidie aanvragen bij prins bernard fonds en bij fonv

– sponsoren zoeken; bedrijven warm maken voor een mooie tocht met het schip (na restauratie) met hun personeel of gasten in ruil voor geld of materiaal.

Sponsoren die geld schenken in ruil voor naamsvermelding op de website en in een nog te ontwerpen folder

– club oprichten; vrienden van de Lucella,

Club van 100

Deze mensen storten jaarlijks een bijdrage en krijgen bv 2x per jaar een nieuwsbrief en 10% korting op een tocht?

Stichting vrienden van de lucella?

Eventueel tochten te maken met betalende gasten,

Op dit moment ( juni 2008) zijn het alleen nog ideeen. We zijn volop aan het restaureren maar hebben nog geen tijd gevonden fondsen te werven.

Heeft u intresse in deelname aan ons ons project neem dan contact op met Yvonne

Yvonne@museumschip.nl

0 views